Brillenglazen

Kwaliteit brillenglazen verkrijgbaar bij Sluis Optiek en OptometrieWanneer u kiest voor bepaalde brillenglazen, is het belangrijk dat u weet welke brillenglazen bij u passen.

Waarvoor wilt u de bril gebruiken? Om veraf goed zicht te hebben of juist dichtbij? Of wilt u er goed mee kunnen lezen maar ook veraf goed zicht hebben zonder belemmering? Elk oog, elke behoefte heeft een ander glasontwerp nodig. Wij willen u graag adviseren in wat voor type brillenglas u nodig heeft. De brillenglazen kunnen zo precies op uw ogen afgestemd worden.
Bij Sluis Optiek en Optometrie werken we met brillenglazen van verschillende
bekende glasfabrikanten. Holland Optical Company/BBGR, Nikon, Zeiss, Essilor, Hoya en Rodenstock.

Onze hofleverancier Holland Optical Company/BBGR is de laatste jaren een aantal keer in de prijzen gevallen voor de innoverende producten dat zij leveren. Het team van Sluis Optiek en Optometrie zal u begeleiden in de keuze van het brillenglas. We zullen luisteren naar uw wensen.

Kwaliteit brillenglazen voor elk budget
We leveren meerdere typen brillenglazen in verschillende prijsklassen. Het verschil in prijs is afhankelijk van type glas en de individualisatie van het brillenglas. Een multifocaal glas heeft bijvoorbeeld een hogere prijs dan een enkelvoudig glas. Door maatwerk wordt het brillenglas compleet afgestemd op uw ogen. Dit heeft te maken met de manier waarop u kijkt en de montuur keuze.

Gun uw ogen maatwerk
We vragen in deze tijd steeds meer van onze ogen. Met gebruik van smartphone, tablet, computer en toenemende drukte in ons dagelijks leven krijgen onze ogen meer informatie te verwerken dan ooit. Dit kan leiden tot klachten als hoofdpijn, droge, vermoeide of rode ogen. Wanneer een glas zo optimaal mogelijk op maat wordt gemaakt kunnen we dit tot een minimum beperken. We meten dan niet alleen de ogen op de sterkte maar ook onder andere de afstand van het oog naar het brillenglas, de hoek waarin het montuur staat en de doorbuiging van het montuur. Wij willen u graag adviseren wat voor u de meest optimale oplossing is.

 

1 uur service1 uur service bij Sluis Optiek en Optometrie
We hebben in de winkel een grote voorraad enkelvoudige glazen.
Voor 90 procent kunnen we ervoor zorgen dat u een nieuwe bril heeft na 1 uur. De glazen zijn standaard dun en voorzien van een Neva+ coating. Dit is een coating met een antistatische en hydrofobische laag waardoor vuil en water geen kans hebben om te hechten.
De 1 uur service geldt alleen voor enkelvoudige brillen.


Lees hier meer over soorten glazen