13 december 2016

Online brillen passen

Online brillen passen

Wordt het tijd voor een nieuwe bril voor uzelf of uw zoon of dochter? Voor een ruim assortiment van kinderbrillen kunt u in Putten terecht. U kunt onze goedkope brillen ook online bestellen. Wij zijn een kinderbrillen specialist en bieden diverse betrouwbare merken aan. U kunt hierbij denken aan Bbig, Ray Ban, Vingino en RED. Voor de allerkleinsten hebben we ook brillen van het merk Miraflex. Een groot pluspunt van deze brillen is dat deze goed tegen een stootje kunnen.

Service staat bij Sluis Optiek & Optometrie hoog in het vaandel. Dat merkt u wanneer u bij ons langskomt. Wij hebben een ruim assortiment van materialen en brillenglazen. Hierdoor is er altijd wel een passende bril voor u te vinden.

Online brilleOnline brillen passenn passen

Op onze website heeft u de mogelijkheid om (goedkope) online brillen te passen en te bestellen. U kunt hier een foto van uzelf uploaden en zo diverse monturen uitproberen. Er is een ruime collectie uit kinderbrillen die u in Putten kunt kopen. Heeft u een mooie gevonden, dan kunt u deze online reserveren en bij ons in de winkel nogmaals komen passen en eventueel direct kopen.

Heeft u een vraag over onze brillen? Of kampt u met oogproblemen en bent u op zoek naar een professional die u verder kan helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. U vindt ons telefoonnummer op de website. U kunt natuurlijk ook altijd even bij ons binnenlopen. De koffie staat voor u klaar!