13 december 2016

Oogzorg Putten

Professionele oogzorg in Putten

Indien u op zoek bent naar oogzorg in Putten, kunt u altijd terecht bij Sluis Optiek & Optometrie. Hier zijn enkel gediplomeerde optometristen werkzaam met jarenlange ervaring. Hierdoor treft u bij ons alle expertise onder één dak. U kunt dus rekenen op een zeer uitgebreide dienstverlening, van de aanschaf van brillen tot een specialistische oogmeting.

Diverse specialiteiten

Bij Sluis Optiek & Optometrie kunt u dus rekenen op veel expertise. Wouter en Inge, de eigenaren, hebben beide diploma’s op zak voor opticien, contactlensspecialist en optometrist. Nooit eerder was de oogzorg in Putten zo gespecialiseerd als nu bij Sluis Optiek & Optometrie. Wij zijn immers van alle markten thuis, want naast de uitgebreide oogzorg kunt u bij ons ook terecht voor diverse (kinder)brillen. Wij gaan regelmatig naar beurzen om de mooiste en modernste brillen voor u uit te zoeken. Wij nodigen u van harte uit om deze eens te komen bekijken in onze winkel.

Oogzorg PuttenDroge ogen

Ervaart u bepaalde klachten aan uw ogen, zoals droge ogen? Dan helpen wij u graag om hier iets aan te doen. Wij kunnen een uitgebreid onderzoek doen om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. U kunt de test ook online doen via onze website.

Wilt u meer informatie over onze oogzorg in Putten? Of heeft u een vraag over bijvoorbeeld zorgvergoedingen? Schroom niet om ons te bellen op 0341 – 356 166. Ook kunt u direct online een afspraak maken door uw gegevens achter te laten in het formulier.