13 december 2016

Opticien Nijkerk

Opticien nabij Nijkerk

U bent op zoek naar een opticien in Nijkerk en zodoende bent u terecht gekomen bij Sluis Optiek & Optometrie. Voor al uw oogzorg bent u bij ons aan het juiste adres. Dit geldt ook wanneer u graag een nieuwe bril wilt aanschaffen. Dankzij ons ruime assortiment is er altijd een passende bril te vinden, of uw voorkeur nu uitgaat naar een klassiek of modern design.

Persoonlijke service

Een persoonlijke service staat bij deze opticien nabij Nijkerk hoog in het vaandel. Wij hechten veel waarde aan u als persoon en geven u de tijd die u nodig heeft. Of het nu gaat om de aanschaf van een bril of lenzen, een oogmeting of een persoonlijk advies, wij nemen graag de tijd voor u. In onze sfeervolle winkel kunt u dus rekenen op een uitstekende service. De koffie staat klaar!

Opticien NijkerkWij nodigen u van harte uit om eens rond te kijken op onze website. Zo krijgt u een goede indruk van onze diverse specialisaties. Indien u nog vragen heeft, kunt u deze altijd stellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0341 – 356 166.  Ook kunt u direct online een afspraak maken via onze website. Geef aan waarvoor u langs wilt komen en naar welke datum uw voorkeur uitgaat en u ontvangt dan van ons een bevestiging. Graag tot snel bij de opticien nabij Nijkerk!