13 december 2016

Optiek online

Optiek waar u online brillen kunt passen

U bent op zoek naar een optiek waar u online brillen kunt passen? Neem dan eens een kijkje op de website van Sluis Optiek & Optometrie. De mogelijkheden betreffende monturen en brillenglazen zijn eindeloos. Woont u in Putten of omstreken? Loop dan eens binnen bij Sluis Optiek & Optometrie waar specialisten klaar staan om u te helpen. De koffie staat altijd voor u klaar.

Wij helpen u aan passende lenzen

Ieder mens is uniek en ieder oog dus ook. Dit weten wij als geen ander en daarom hebben wij een diversiteit van contactlenzen in verschillende materialen. U kunt hierbij denken aan zachte, vormvaste of multifocale lenzen, maar ook nachtlenzen. Nachtlenzen bieden diverse voordelen en kunnen een uitkomst zijn wanneer u last heeft van droge ogen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van allerlei ontwikkelingen op contactlens gebied. Wij volgen vele cursussen en zijn op de hoogte van de meest moderne materialen en technieken. Hierdoor kunnen wij u uitstekend helpen aan de juiste lens. U kunt de lenzen ook online in onze optiek bestellen.

Professionele oogzorg

Niet alleen kunt u bij ons in Putten terecht voor contactlenzen. Ook bieden wij professionele oplossingen bij oogproblemen. Heeft u bijvoorbeeld vaak last van droge ogen? Dan kunnen wij een uitgebreid specialistisch oogonderzoek uitvoeren om de oorzaak hiervan te achterhalen. Vervolgens bieden wij een passende oplossing. Dit geldt overigens ook voor allerlei andere oogproblemen.

Online bestellenContactlenzen Putten

Via onze optiek kunt u eenvoudig uw contactlenzen online bestellen. U kunt uw gegevens achterlaten via het bestelformulier en wij gaan dan direct voor u aan de slag. Indien u voor de eerste keer contactlenzen wilt laten aanmeten, raden wij aan om bij ons langs te komen. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons online reserveringssysteem. Graag tot snel!