13 december 2016

Optiek Putten

Sluis Optiek & Optometrie te Putten

Maak kennis met Sluis Optiek & Optometrie te Putten. Bij ons gaan een uitstekende service en professionele oogzorg hand in hand. Wij staan voor u klaar van dinsdag tot en met zaterdag. Loop dus gerust eens bij ons binnen.

Over ons

Wouter en Inge zijn eigenaar van Sluis Optiek & Optometrie in Putten. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak kunnen zij u uitstekend van dienst zijn. Zo helpen zij u graag met het uitkiezen van een passende bril, maar bieden zij ook professionele oogzorg.

Dankzij een opleiding tot optometrist en diploma’s voor opticien, contactlensspecialist en optometrist zijn ze van alle markten thuis. U vindt bij Sluis Optiek & Optometrie dan ook alle expertise onder één dak en dat is wel zo gemakkelijk. Via de website kunt u nader kennismaken met deze opticien en meer lezen over de specialisaties.

 optiek puttenService

Wij hechten veel waarde aan u als persoon. Ieder persoon is uniek en ieder oog dus ook. Daarom nemen wij altijd uitgebreid de tijd voor u, of het nu gaat om de aanschaf van een bril, een oogmeting of een specialistisch oogonderzoek. Zo kunnen wij uitgebreid onderzoek doen naar de gezondheid van uw ogen, waardoor eventuele afwijkingen vroegtijdig gevonden worden. Hier bieden wij vervolgens een passende oplossing voor.

Heeft u een vraag? Schroom niet om contact op te nemen, of loop eens bij ons binnen. U kunt ook direct online een afspraak maken. U ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging. Graag tot snel bij Sluis Optiek & Optometrie te Putten!