Beste opticien Putten

Uw beste opticien in Putten

U bent op zoek naar een goede opticien in Putten of omstreken? Maak dan kennis met Sluis Optiek & Optometrie. Als specialist op het gebied van oogzorg kunnen wij u helpen en adviseren bij allerlei oogproblemen. Ook hebben wij natuurlijk een ruim assortiment van de mooiste brillen en natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor contactlenzen.

De perfecte bril voor u

Dankzij ons ruime assortiment van brillen is er voor iedereen een perfecte bril te vinden. U heeft een ruime keuze uit diverse monturen en brillenglazen. Wij hebben de mooiste design brillen, maar wanneer u liever gaat voor een randloze of klassieke bril kunt u ook bij ons slagen. Er staat altijd iemand klaar om u te helpen en adviseren. Zo letten wij op de pasvorm van de bril en het uitzoek van een montuur die past bij uw gezicht.

Beste opticien PuttenContactlenzen specialist

Ook kunnen wij veel voor u betekenen op het gebied van contactlenzen. Wij volgen regelmatig cursussen en wonen congressen bij en blijven zo op de hoogte van de meest moderne technieken en materialen. Hierdoor kunnen wij u uitstekend begeleiden bij de aankoop van de juiste lens. Er zijn immers zoveel verschillende soorten contactlenzen dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet.

U hoeft niet verder te zoeken naar een goede opticien in Putten. De eigenaars van Sluis Optiek & Optometrie hebben meer dan 15 jaar ervaring en daarnaast allerlei diploma’s op zak. U kunt dus rekenen op professionele oogzorg. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.